Internetin käytön suojaus

Internet-käytön suojaus valvoo, että Web-selaimien ja etäpalvelinten välinen tietoliikenne noudattaa HTTP (Hypertext Transfer Protocol) -sääntöjä.

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n määrittäminen etänä:

1.Valitse ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa Käytännöt > Uusi käytäntö ja kirjoita uuden käytännön nimi.

note

Jos haluat säätää aiemmin luodun käytännön asetuksia ESET Endpoint for macOS (V7+) -ohjelmassa, valitse muutettava käytäntö luettelosta ja valitse sitten Muokkaa > Asetukset.

2.Valitse Asetukset ja valitse sitten avattavasta valikosta ESET Endpoint for macOS (V7+).

3.Säädä haluamiasi asetuksia.

4.Napsauta Jatka > Määritä ja valitse sopiva tietokoneryhmä.

5.Valitse OK > Valmis.

note

Jos haluat määrittää ESET Endpoint Antivirus for macOS:n paikallisesti, katso sovellusasetukset.

Internet ja sähköposti > Internetin käytön suojaus -kohdassa voi määrittää seuraavat asetukset:

Perus

Ota Internet-suojaus käyttöön – Valvoo Web-selaimien ja etäpalvelinten välistä HTTP-liikennettä.

Web-protokollat

Ota HTTP-protokollan tarkistus käyttöön – Tarkistaa kaikkien sovellusten käyttämää HTTP-yhteyttä.

Ohjelma tarkistaa vain niiden porttien liikenteen, jotka on määritetty HTTPS-protokollan käyttämiksi porteiksi. Muita tietoliikenneportteja voidaan lisätä tarvittaessa. Useat porttinumerot on erotettava toisistaan pilkuilla.

URL-osoitteiden hallinta

URL-osoiteluettelot-osassa voi määrittää estettävät, sallittavat ja tarkistuksesta pois jätettävät HTTP-osoitteet. Estettyjen osoitteiden luettelossa olevia Web-sivustoja ei voi avata. Löytynyt haittaohjelma ohitetaan -luettelossa olevat Web-sivustot avataan tarkistamatta niitä haittaohjelmien varalta.

Jos haluat sallia vain sallittujen osoitteiden luettelossa lueteltujen URL-osoitteiden käytön, ota käyttöön Rajoita URL-osoitteita -kohdan vieressä oleva liukusäädinpalkki.

Jos haluat aktivoida luettelon, ota Luettelo aktiivinen -kohdan vieressä oleva liukusäädinpalkki käyttöön kyseisen luettelon nimen kohdalla. Jos haluat saada ilmoituksen, kun syötät osoitteen tietystä luettelosta, ota käyttöön Ilmoita kun otat käyttöön -kohdan vieressä oleva liukusäädin.

Voit käyttää erikoismerkkejä * (tähti) ja ? (kysymysmerkki) kun muodostat osoiteluetteloita. Tähti korvaa minkä tahansa merkkijonon, ja kysymysmerkki korvaa minkä tahansa symbolin.

Sinun tulisi olla erityisen varovainen määritettäessä poissuljettuja osoitteita, koska luettelossa tulisi olla vain luotettavat ja turvalliset osoitteet. Varmista myös, että symboleita * ja ? käytetään oikein tässä luettelossa.

ThreatSense-parametrit

ThreatSense-parametrien avulla voit määrittää internetin käytön suojauksen määritysasetukset, kuten tarkistettavat kohteet, käytetyt tunnistusmenetelmät jne. Lisätietoja on kohdassa ThreatSense-parametrit.