Etäsijainnista hallinnoitavien päätelaitteiden ohjeet

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n versiota 7 voidaan hallita etänä ESET PROTECT On-Prem:lla tai ESET PROTECT CLOUD:lla. Voit käyttää ESETin etähallintatyökaluja ESET-ratkaisujen käyttöönottamiseen, tehtävien hallintaan, tietoturvakäytäntöjen pakottamiseen, järjestelmän tilan valvomiseen ja nopeiden vastaustoimien tekemiseen ongelmien tai uhkien perusteella etätietokoneesta yhdestä keskitystä sijainnista.

ESET-etähallintatyökalut

ESET Endpoint Antivirus for macOS on hallinnoitavissa etäsijainnista ratkaisulla ESET-hallintakonsoli.

ESET PROTECT On-Prem -johdanto

ESET PROTECT CLOUD -johdanto

Mobiililaitteen hallinta (MDM)

Jos haluat asentaa ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman etäyhteyden avulla, laitteittesi on oltava rekisteröityjä MDM:ään. Jos laitteitasi ei ole rekisteröity MDM:ään, sinun on käytettävä kutakin laitetta fyysisesti ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman asentamiseen.

Mobiililaitteen hallinta (MDM) -ratkaisujen avulla järjestelmänvalvojat voivat ottaa käyttöön organisaatiokäytäntöjä ja määrityskäytäntöjä, valvoa laitteita, asentaa sovelluksia tai poistaa niiden asennuksia ja tehdä monia muita toimia. Kaikki MDM-ratkaisut eivät tue Applen laitteita. MDM-ratkaisujen valitsemisen helpottamiseksi Apple on luonut MDM-ratkaisun valintaoppaan.

Lisätietoja MDM:istä on Applen ohjeissa ja MDM-toimittajakohtaisissa ohjeissasi.

MDM:n kautta tehtävät ESET Endpoint Antivirus for macOS -määritykset sisältävät yleisiä ladattavia tietosisältöjä, joita voit käyttää määritysprofiilien luomiseen missä tahansa MDM:ssä. Jos Jamf on MDM-ratkaisusi, voit myös käyttää Jamf-opasta.