ESET PROTECT On-Prem -johdanto

ESET PROTECT On-Prem auttaa hallinnoimaan ESET-tuotteita verkkoympäristössä olevissa työasemissa, palvelimissa ja mobiililaitteissa yhdestä keskitetystä sijainnista.

ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsolin avulla voit ottaa käyttöön ESET-ratkaisuja, hallinnoida tehtäviä, pakottaa suojauskäytäntöjä, valvoa järjestelmän tilaa ja reagoida nopeasti etätietokoneissa ilmeneviin ongelmiin ja uhkiin. Katso myös ESET PROTECT On-Prem ‑arkkitehtuurin ja ‑infrastruktuurien osien yleiskuvaus, ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsolin käytön aloittaminen ja Tuetut työpöytäsovelluksen käyttöönottoympäristöt.

ESET PROTECT On-Prem sisältää seuraavat osat:

ESET PROTECT On-Prem-palvelin – ESET PROTECT On-Prem-palvelimen voi asentaa Windows- ja Linux-palvelimiin ja se on saatavilla myös virtuaalisena laitteena. Viestintä käsitellään agenttien avulla, ja sovellustiedot kerätään ja tallennetaan tietokantaan.

ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsoli – ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsoli toimii ensisijaisena liittymänä, jolla voi hallita ympäristöön kuuluvia asiakastietokoneita. Konsolissa on yleiskuvaus verkon asiakaskoneiden tiloista, ja voit sen avulla ottaa käyttöön ESET-ratkaisuja etäsijainnista tietokoneissa, joita ei ole hallinnoitu. Kun olet asentanut ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen, voit käyttää verkkokonsolia selaimella. Jos määrität, että verkkopalvelin on käytettävissä Internetin kautta, ESET PROTECT On-Prem on käytettävissä mistä tahansa tai millä tahansa laitteella, joka on muodostanut Internet-yhteyden.

ESET Management ‑agentti – ESET Management ‑agentti toimii ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen ja asiakastietokoneiden välisenä viestintävälineenä. Agentti on asennettava asiakastietokoneeseen, jotta tietokoneen ja ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen välillä voi olla tietoliikennettä. Koska se sijaitsee asiakastietokoneessa ja se voi tallentaa useita tietoturvaskenaarioita, ESET Management ‑agentti nopeuttaa uusiin uhkiin reagoimista huomattavasti. ESET PROTECT On-Prem ‑verkkokonsolin avulla voit ottaa ESET Management ‑agentin käyttöön hallinnoimattomissa tietokoneissa, jotka Active Directoryn tai ESETin RD-tunnistin on tunnistanut. Voit myös tarvittaessa asentaa ESET Management ‑agentin manuaalisesti asiakastietokoneisiin.

Rogue Detection Sensor – ESET PROTECT On-Prem Rogue Detection (RD) Sensor tunnistaa verkossa olevat hallinnoimattomat tietokoneet ja lähettää niiden tiedot ESET PROTECT On-Prem-palvelimeen. Tämän avulla voit lisätä uudet asiakastietokoneet vaivattomasti suojattuun verkkoon. RD-tunnistin muistaa havaitut tietokoneet, eikä lähetä samoja tietoja kahta kertaa.

ESET Bridge – Tämä on palvelu, jota voidaan käyttää yhdessä ESET PROTECT On-Prem -konsolin kanssa:

oJakamaan päivitykset asiakastietokoneisiin ja asennuspaketit ESET Management -agentille.

oVälittämään tietoliikennettä ESET Management ‑agenttien ja ESET PROTECT On-Prem ‑palvelimen välillä.

Mobile Device Connector – Tämä on komponentti, jolla voidaan hallita mobiililaitteita, kuten Android- ja iOS-laitteita, ja ESET Endpoint Security for Android -palvelua ESET PROTECT On-Prem -konsolissa.

ESET PROTECT On-Prem Virtuaalinen laite – Virtuaalinen ESET PROTECT On-Prem-laite on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat suorittaa ESET PROTECT On-Prem -konsolin virtualisoidussa ympäristössä.

Peilityökalu – Peilityökalua tarvitaan offline-moduulien päivityksiin. Jos asiakastietokoneissa ei ole Internet-yhteyttä, peilityökalulla voi ladata päivitystiedostoja ESET-päivityspalvelimista ja tallentaa niitä paikallisesti.

ESET Remote Deployment Tool – Tämä työkalu käyttää kaikenkattavia paketteja, jotka on luotu ESET PROTECT On-Prem-verkkokonsolissa. Se on kätevä tapa jakaa ESET Management -agentti ESET-tuotteen mukana verkossa olevissa tietokoneissa.

ESET Business Account – Uusi ESET-yritystuotteiden käyttöoikeusportaali mahdollistaa käyttöoikeuksien hallinnan. Katso lisätietoja ESET Business Account:n käyttämisestä ESET Business Account:n käyttöoppaasta.

ESET Enterprise Inspector – Kattava päätepisteiden tunnistus- ja reagointijärjestelmä, johon sisältyy esimerkiksi seuraavat ominaisuudet: tapausten tunnistus, tapausten hallinta ja niihin reagointi, tietojen kerääminen, vaaratilanteista ilmaisevien asioiden tunnistus, poikkeavuuksien tunnistus, käyttäytymisen tunnistus ja käytäntörikkomukset.

ESET PROTECT On-Prem -verkkokonsolin avulla voit ottaa käyttöön ESET-ratkaisuja, hallinnoida tehtäviä, pakottaa suojauskäytäntöjä, valvoa järjestelmän tilaa ja reagoida nopeasti etätietokoneissa ilmeneviin ongelmiin ja uhkiin.

note

Lisätietoja on ESET PROTECT On-Premin online-käyttöoppaassa.