Jamf-esiasennusasetukset

Valitse Jamf-pääikkunassa Tietokoneet > Määritysprofiilit.

Internet -ja sähköpostiasetuksetsuojaus

Verkko- ja sähköpostisuojausmääritykset on lisättävä järjestelmän asetuksiin, jotta verkko- ja sähköpostisuojaus toimisi. Jos Internet -ja sähköpostisuojaus -määritys puuttuu ESET Endpoint Antivirus for macOS:n asennuksen jälkeen, käyttäjät saavat seuraavan ilmoituksen: "ESET Endpoint Antivirus for macOS haluaisi suodattaa verkkosisällön”.

important

Internetin käytön suojaus -määritys poistetaan, kun ESET Endpoint Antivirus for macOS-asennus on poistettu. Jos ESET Endpoint Antivirus for macOS:n asennuksen poistaminen ja sen asentaminen uudelleen on tarpeen, ota Internet -ja sähköpostisuojaus -määritys käyttöön kohdetietokoneessa uudelleen.

Täytä Yleiset-osiossa:

Nimi

esimerkiksi ESETin internet- ja sähköpostisuojaus

Taso

Tietokoneen taso

Jakelumenetelmä

yleensä: Asenna automaattisesti

Täytä VPN -osioon:

VPN-tyyppi

VPN

Yhteyden tyyppi

Mukautettu SSL

Tunniste

com.eset.network.manager

palvelin

localhost

Palveluntarjoajan pakettitunniste

com.eset.network

Käyttäjän todennus

Sertifikaatti

Palveluntarjoajan tyyppi

Sovellusvälityspalvelin

Palveluntarjoajan nimeämä vaatimus

identifier "com.eset.network" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Henkilövarmenne

Ei mitään

Ota VPN on Demand käyttöön

Tarvepohjaisten sääntöjen kokoonpanon XML

<array>

<dict>

<key>Action</key>

<string>Connect</string>

</dict>

</array>

Käyttämättömyysajan ajastin

Älä katkaise yhteyttä

Välityspalvelimen asetukset

Ei mitään

ESET-järjestelmälaajennusten käyttöönotto

Täytä Yleiset-osiossa:

Nimi

esimerkiksi ESET SEXT

Taso

Tietokoneen taso

Jakelumenetelmä

yleensä: Asenna automaattisesti

Täytä Järjestelmälaajennukset-osiossa:

Näytä nimi

esimerkiksi ESET SEXT

Järjestelmälaajennustyypit

Sallitut järjestelmälaajennukset

Ryhmätunniste

P8DQRXPVLP

Sallitut järjestelmälaajennukset

com.eset.endpoint
com.eset.network
com.eset.firewall
com.eset.devices

Levyn täysien käyttöoikeuksien käyttöönotto

Täytä Yleiset-osiossa:

Nimi

esimerkiksi ESET, koko levyn käyttö

Taso

Tietokoneen taso

Jakelumenetelmä

yleensä: Asenna automaattisesti

Täytä Yksityisyysasetukset-käytännön ohjaus -kohtaan:

Tunniste

com.eset.endpoint

Tunnisteen tyyppi

Nipun tunniste

Koodivaatimus

identifier "com.eset.endpoint" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Sovellus tai palvelu

SystemPolicyAllFiles

Käyttö

Sallia

Tunniste

com.eset.devices

Tunnisteen tyyppi

Nipun tunniste

Koodivaatimus

identifier "com.eset.devices" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Sovellus tai palvelu

SystemPolicyAllFiles

Käyttö

Sallia

Tunniste

com.eset.eea.g2

Tunnisteen tyyppi

Nipun tunniste

Koodivaatimus

identifier "com.eset.eea.g2" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Sovellus tai palvelu

SystemPolicyAllFiles

Käyttö

Sallia

Tunniste

com.eset.app.Uninstaller

Tunnisteen tyyppi

Nipun tunniste

Koodivaatimus

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Sovellus tai palvelu

SystemPolicyAllFiles

Käyttö

Sallia

important

Kun olet sallinut levyn täydet käyttöoikeudet ja järjestelmälaajennukset etäsijainnista, nämä asetukset saattavat näkyä käytöstä poistettuna kohdassa Järjestelmäasetukset > Tietosuoja ja suojaus. Jos ESET Endpoint Antivirus for macOS ei näytä varoituksia, levyn täydet käyttöoikeudet ja järjestelmälaajennukset on sallittu riippumatta siitä, mikä niiden tila on kohdassa Järjestelmäasetukset > Tietosuoja ja suojaus.