Tietojenkalastelusuojaus

Tietojenkalastelusuojaus on lisäsuojaustaso, joka tarjoaa turvaa sellaisia laittomia verkkosivustoja vastaan, jotka yrittävät hankkia salasanoja ja muita arkaluontoisia tietoja.

ESET Endpoint Antivirus for macOS:n määrittäminen etänä:

1.Valitse ESET PROTECT On-Prem -ohjelmassa Käytännöt > Uusi käytäntö ja kirjoita uuden käytännön nimi.

note

Jos haluat säätää aiemmin luodun käytännön asetuksia ESET Endpoint for macOS (V7+) -ohjelmassa, valitse muutettava käytäntö luettelosta ja valitse sitten Muokkaa > Asetukset.

2.Valitse Asetukset ja valitse sitten avattavasta valikosta ESET Endpoint for macOS (V7+).

3.Säädä haluamiasi asetuksia.

4.Napsauta Jatka > Määritä ja valitse sopiva tietokoneryhmä.

5.Valitse OK > Valmis.

note

Jos haluat määrittää ESET Endpoint Antivirus for macOS:n paikallisesti, katso sovellusasetukset.

Tietojenkalastelusuojaus on oletusarvoisesti käytössä. Jos haluat poistaa tietojenkalastelusuojauksen käytöstä, valitse Internet ja sähköposti > Tietojenkalastelusuojaus ja napsauta Ota tietojenkalastelusuojaus käyttöön -kohdan viereistä liukusäädintä.