Mukautettua tarkistusta

Mukautetun tarkistuksen avulla voit määrittää tarkistusparametrit, kuten tarkistuskohteet, puhdistustason ja poikkeukset.

custom_scan

Mukautettujen tarkistuskohteiden lisääminen:

Vedä ja pudota tiedosto tai kansio manuaalisesti napsauttamalla tiedostoa tai kansiota ja siirtämällä hiiren osoittimen merkitylle alueelle samalla, kun painat hiiren painiketta. Vapauta sitten painike.

Valitse Selaa ja valitse tiedostot tai kansiot, jotka haluat tarkistaa.

Napsauta valikkokuvaketta, menu_icon, jos haluat näyttää edistyneet tarkistusvaihtoehdot:

Valitse tarkistusprofiiliValitse Tarkistusprofiili ja mukautetun tarkistuksen puhdistustaso.

note

Voit muokata tarkistusprofiileja ESET PROTECT On-Prem:lla, ESET PROTECT CLOUD:lla tai sovelluksen asetuksissa.

Määritä poikkeuksetlisää tiedostoja tai kansioita, jotka jätetään tarkistuksen ulkopuolelle.