Tilpasset scanning

Med brugerdefineret scanning kan du angive scanningsparametre som scanningsmål, scanningsprofil, rengøringsniveau og udeladelser.

custom_scan

Sådan tilføjes de brugerdefinerede scanningsmål:

Træk og slip filen eller mappen manuelt ved at klikke på filen eller mappen, flytte musemarkøren til det markerede område, mens museknappen er trykket ned, og derefter slippe den

Klik på Gennemse, og vælg filer eller mapper, du vil scanne.

Klik på menuikonet menu_icon for at få vist avancerede scanningsindstillinger:

Vælg scanningsprofilvælg en scanningsprofil og et rengøringsniveau til den brugerdefinerede scanning.

note

Du kan redigere scanningsprofiler med ESET PROTECT On-Prem, ESET PROTECT CLOUD eller i programindstillingerne.

Udeladelser i opsætningtilføj filer eller mapper, der ikke kan scannes.