Indsend prøve

I programmets hovedvindue skal du vælge Scan i menuen til venstre og klikke på pileikonet arrow_icon for at få vist indstillingen Indsend en prøve.

Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge en fil med mistænkelig adfærd, der findes på din computer, eller et mistænkeligt websted, der findes online, og sende den til ESET Research Lab til analyse.

Klik på Send for at angive den fil, du vil sende til analyse. Vælg først en årsag til indsendelsen, og vælg derefter filen. Du kan manuelt trække og slippe filen eller mappen ved at klikke på filen eller mappen, flytte musemarkøren til det markerede område, mens museknappen er trykket ned, og derefter slippe den. Der er mulighed for at inkludere din e-mail, hvilket giver os mulighed for at kontakte dig, hvis vi har brug for flere oplysninger. Du behøver ikke at inkludere e-mail, hvis du aktiverer til/fra-knappen Indsend anonymt.

Den prøve, du indsender, skal opfylde mindst ét af følgende kriterier:

Prøven blev ikke registreret af dit ESET-produkt.

Prøven blev fejlagtigt registreret som en trussel

Hvis du klikker på Næste, kommer du til det sidste trin, hvor du angiver yderligere oplysninger om prøvefilen, f.eks. observerede tegn eller symptomer på malwareinfektion og filoprindelse. Tilføjelse af yderligere oplysninger vil hjælpe vores laboratorier med at identificere og behandle prøver.

note

ESET accepterer ikke dine personlige filer (som du gerne vil scanne for malware) som prøver. ESET Research Lab udfører ikke on-demand-scanninger for brugere.