Beskyttelse

Du kan justere beskyttelsesniveauet for din computer, web og e-mail ved at bruge indstillingen Beskyttelser i programmets hovedvindue. Både sektionerne Computerbeskyttelse og Web-/mailbeskyttelse indeholder beskyttelsesmoduler, der kan aktiveres eller deaktiveres. Vi anbefaler stærkt, at du aktiverer alle moduler for at drage fuld fordel af ESET Endpoint Antivirus for macOS og holde din computer sikker.