Aangepaste installatie

De modus Aangepaste installatie is bedoeld voor ervaren gebruikers die geavanceerde instellingen willen wijzigen tijdens de installatie.

Proxyserver
Als u een proxyserver gebruikt, geeft u de parameters daarvan op door de optie Ik gebruik een proxyserver te selecteren. Typ in het volgende venster het IP-adres of de URL van uw proxyserver in het veld Adres. Geef in het veld Poort de poort op waarop de proxyserver verbindingen accepteert (standaard is dit 3128). Als de proxyserver verificatie vereist, typt u een geldige gebruikersnaam en een geldig wachtwoord om toegang te krijgen tot de proxyserver. Als u geen proxyserver gebruikt, selecteert u Ik gebruik geen proxyserver. Als u niet zeker weet of u een proxyserver gebruikt, selecteer dan Systeeminstellingen gebruiken (aanbevolen) om uw huidige systeeminstellingen te gebruiken.

Machtigingen
Kunt u gemachtigde gebruikers of groepen definiëren die u machtigt om de programmaconfiguratie te bewerken. Selecteer de gebruikers in de lijst aan de linkerkant en klik op Toevoegen om hen toe te voegen aan de lijst Gemachtigde gebruikers. Als u alle systeemgebruikers wilt weergeven, selecteert u Alle gebruikers weergeven. Als u de lijst Gemachtigde gebruikers leeg laat, worden alle gebruikers beschouwd als gemachtigd.

ESET LiveGrid®
Ga voor meer informatie over ESET Live Grid naar onze woordenlijst.

Potentieel ongewenste toepassingen
Ga voor meer informatie over potentieel ongewenste toepassingen naar onze woordenlijst.

Firewall
Kunt u een filtermodus voor de firewall selecteren. Zie het onderwerp Filtermodi voor meer informatie.Na de installatie van ESET Cyber Security Pro:

macOS Big Sur (11)

1.Systeemextensies toestaan.

2.Volledige schijftoegang toestaan

3.ESET toestaan om proxyconfiguraties toe te voegen. U ontvangt de volgende melding: "ESET Cyber Security Pro" wil graag proxyconfiguraties toevoegen. Wanneer u deze melding ontvangt, klikt u op Toestaan. Als u op Niet toestaan klikt, werkt Beveiliging van webtoegang niet.

hmtoggle_plus0macOS 10.15 en ouder

Na installatie van ESET Cyber Security Pro moet u de computer scannen om op schadelijke code te controleren. Klik in het hoofdvenster van het programma op Computerscan > Smart scan. Zie het gedeelte Computerscan op aanvraag voor meer informatie over computerscans op aanvraag.