Volledige schijftoegang toestaan

Bij macOS 10.14 ontvangt u de melding Uw computer is gedeeltelijk beveiligd van ESET Cyber Security Pro. Als u toegang wilt krijgen tot alle ESET Cyber Security Pro-functies, moet u Volledige schijftoegang tot ESET Cyber Security Pro toestaan.

1.Klik op Systeemvoorkeuren openen in het waarschuwingsdialoogvenster.

2.Klik linksonder op het vergrendelingspictogram om wijzigingen in het instellingenvenster toe te staan.

3.Gebruik uw Touch ID of klik op Wachtwoord gebruiken en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord, en klik vervolgens op Ontgrendelen.

4.Selecteer ESET Cyber Security Pro.app in de lijst.

5.Er wordt een melding over het opnieuw starten van ESET Cyber Security Pro weergegeven. Klik op Later.

6.Selecteer ESET Real-timebeveiliging van bestandssysteem in de lijst.

important

ESET Real-timebeveiliging van bestandssysteem niet aanwezig

Als de optie Real-timebeveiliging van bestandssysteem niet in de lijst aanwezig is, moet u systeemextensies toestaan voor uw ESET-product.

7.Klik op Opnieuw starten in het ESET Cyber Security Pro-waarschuwingsdialoogvenster of start de computer opnieuw op. Ga voor meer informatie naar ons kennisbankartikel.