Productactivering

Na installatie wordt automatisch het venster Productactivering weergegeven. U kunt het dialoogvenster Productactivering op elk moment oproepen door op het ESET Cyber Security Pro-pictogram ECS_icon te klikken op de macOS-menubalk (boven aan het scherm) en vervolgens op Productactivering... te klikken.

Licentiecode: een unieke tekenreeks in de notatie XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX of XXXX-XXXXXXXX die wordt gebruikt om de licentie-eigenaar te identificeren en de licentie te activeren. Als u een versie in de detailhandel hebt aangeschaft, activeert u uw product met een Licentiecode. Deze bevindt zich doorgaans binnen in of op de achterkant van de productverpakking.

Gebruikersnaam en wachtwoord: als u een gebruikersnaam en wachtwoord hebt en niet weet hoe u ESET Cyber Security Pro activeert, klik dan op Ik heb een gebruikersnaam en wachtwoord. Wat moet ik doen?. U wordt dan doorverwezen naar my.eset.com, waar u uw referenties kunt omzetten in een Licentiecode.

Gratis proeflicentie: selecteer deze optie als u ESET Cyber Security Pro wilt evalueren voordat u tot aanschaf overgaat. Vul uw e-mailadres in om ESET Cyber Security Pro voor een beperkte tijd te activeren. U ontvangt de testlicentie in een e-mail. Proeflicenties kunnen slechts eenmaal per klant worden geactiveerd.

Licentie kopen: als u geen licentie hebt en er een wilt kopen, klikt u op Licentie kopen. U wordt dan doorgestuurd naar de website van de ESET-distributeur in uw regio.

Later activeren: klik op deze optie als u op dit moment niet wilt activeren.