Verwijderen

Als u ESET Cyber Security Pro wilt verwijderen, kan dit op de volgende manieren:

plaats de installatie-cd/dvd van ESET Cyber Security Pro in de computer, open deze vanaf het bureaublad of het Finder-venster en dubbelklik op Verwijderen;

open het installatiebestand van ESET Cyber Security Pro (.dmg) en dubbelklik op Verwijderen;

start Finder, open de map Programma's op de vaste schijf, druk op CTRL en klik op het pictogram ESET Cyber Security Pro , en selecteer Toon pakketinhoud. Open de map Contents > Helpers en dubbelklik op het pictogram Uninstaller.