Vanlig installasjon

Modus for vanlig installasjon inneholder konfigurasjonsalternativer som egner seg for de fleste brukere. Disse innstillingene gir maksimal sikkerhet sammen med utmerket systemytelse. Vanlig installasjon er standardalternativet og anbefales for de som ikke har spesielle krav til spesifikke innstillinger.

1.Velg ønsket alternativ i ESET LiveGrid-vinduet, og klikk på Fortsett. Hvis du senere bestemmer deg for at du vil endre denne oppsettet, kan du gjøre det med LiveGrid-oppsettet. For mer informasjon om ESET Live Grid, gå til ordlisten vår.

2.I vinduet Potensielt uønskede programmer velger du ønsket alternativ (se Hva er et potensielt uønsket program?) og klikker på Fortsett. Hvis du senere bestemmer deg for at du vil endre dette oppsettet, bruker du Avansert oppsett.

3.Klikk på Installer. Hvis du blir bedt om å skrive inn macOS-passordet, skriver du det inn og klikker på Installer programvare.

Etter installasjon av ESET Cyber Security Pro:

macOS Big Sur (11)

1.Tillat systemutvidelser.

2.Tillat fullstendig disktilgang.

3.La ESET legge til proxy-konfigurasjoner. Du mottar dette varselet: «ESET Cyber Security Pro» vil legge til proxy-konfigurasjoner. Når du mottar dette varselet, klikker du på Tillat. Hvis du klikker på Ikke tillat, fungerer ikke beskyttelsen for nettilgang.

hmtoggle_plus0macOS 10.15 og eldre

Når du har installert ESET Cyber Security Pro, bør du skanne datamaskinen for skadelig kode. Fra programmets hovedvindu, klikk Datamaskinskanning > Smart skanning. For mer informasjon om datamaskinskanning ved behov, se delen Datamaskinskanning ved behov.