Tillat kjerneutvidelser

I macOS 11 (Big Sur) ble kjerneutvidelser erstattet av systemutvidelser. Disse krever brukergodkjenning før innlasting av nye tredjeparts systemutvidelser.

Etter installasjon av ESET Cyber Security Pro på macOS Big Sur (11) eller nyere får du varselet «Systemutvidelse blokkert» fra systemet ditt og varselet «Datamaskinen er ikke beskyttet» fra ESET Cyber Security Pro. For å få tilgang til alle funksjonene i ESET Cyber Security Pro må du tillate kjerneutvidelser på enheten din.

warning

Oppgrader fra tidligere macOS til Big Sur.

Hvis du allerede har installert ESET Cyber Security Pro og du skal oppgradere til macOS Big Sur, må du tillate ESET-kjerneutvidelsene manuelt etter oppgraderingen. Fysisk tilgang til klientmaskinen er nødvendig. Tillat-knappen er ikke tilgjengelig ved ekstern tilgang.

Når du installerer ESET-produktet på macOS Big Sur eller nyere, må du tillate ESET-systemutvidelsene manuelt. Fysisk tilgang til klientmaskinen er nødvendig. Dette alternativet er ikke tilgjengelig ved ekstern tilgang.

Tillat systemutvidelser manuelt

1.Klikk på Åpne systemvalg eller Åpne sikkerhetsvalg i en av varseldialogene.

2.Klikk på låsikonet nederst til venstre for å tillate endringer i oppsettsvinduet.

3.Bruk Touch ID eller klikk på Bruk passord og skriv inn brukernavn og passord, og klikk deretter på Lås opp.

4.Klikk på Detaljer.

5.Velg begge ESET Cyber Security Pro.app-alternativene.

6.Klikk på OK.

For en detaljert trinnvis veiledning, gå til den relevante artikkelen i kunnskapsbasen. (Kunnskapsbaseartikler er ikke tilgjengelige på alle språk.)