Datamaskinskanning ved behov

Hvis du mistenker at datamaskinen er infisert (den oppfører seg unormalt), kjører du Smart skanning for å undersøke om datamaskinen er infiltrert. Datamaskinskanninger bør kjøres jevnlig som del av rutinetiltak for sikkerhet for å oppnå maksimal beskyttelse, ikke bare når det er mistanke om infeksjon. Jevnlig skanning kan oppdage infiltrasjoner som ikke ble oppdaget av skanningen i sanntid på tidspunktet da de ble lagret på disken. Dette kan skje hvis skanning i sanntid var deaktivert på infeksjonstidspunktet, eller hvis deteksjonsmodulen ikke var oppdatert.

Vi anbefaler at du kjører en datamaskinskanning ved behov minst én gang i måneden. Skanning kan konfigureres som en planlagt oppgave i Verktøy > Planlegger.

SCANNER_MAIN