Installasjon

Før du begynner installasjonsprosessen må du lukke alle åpne programmer på datamaskinen. ESET Cyber Security Pro inneholder komponenter som kan komme i konflikt med andre virusbeskyttelsesprogrammer som allerede kan være installert på datamaskinen. ESET anbefaler at du fjerner andre virusbeskyttelsesprogrammer for å unngå potensielle problemer.

Gjør ett av følgende for å starte installasjonsveiviseren:

Hvis du installerer fra en fil som er lastet ned fra ESETs nettsted, åpner du filen og dobbeltklikker på Installer-ikonet

Hvis du installerer fra en installasjons-CD/-DVD, setter du først inn disken i datamaskinen og åpner den fra skrivebordet eller vinduet Finder. Dobbeltklikk deretter Installer-ikonet

INSTALL_PACKAGE

Installasjonsveiviseren vil ta deg gjennom grunnleggende oppsett. Under den innledende fasen av installeringen vil installasjonsprogrammet automatisk søke på nettet etter den siste produktversjonen. Hvis en nyere versjon blir funnet, vil du få muligheten til å laste den nyeste versjonen før installasjonsprosessen fortsetter.

Når du har godtatt lisensavtalen for sluttbrukere, vil du bli bedt om å velge én av følgende installasjonsmåter:

Vanlig installasjon

Egendefinert installasjon