Grunnleggende oversikt

Hovedvinduet i ESET Cyber Security Pro er delt inn i to hoveddeler. Det primære vinduet til høyre viser informasjon som korresponderer til alternativet som er valgt i hovedmenyen til venstre.

Følgende deler er tilgjengelige fra hovedmenyen:

Hjem – inneholder informasjon om datamaskinens beskyttelsesstatus og status for brannmur-, nett- og e-postbeskyttelse samt sperrefunksjon.

Datamaskinskanning – Denne delen lar deg konfigurere og starte funksjonen Datamaskinskanning ved behov.

Oppdater – viser informasjon om oppdateringer av deteksjonsmodulene.

Oppsett – Velg dette alternativet for å justere sikkerhetsnivået til datamaskinen.

Verktøy – gir tilgang til Loggfiler, Planlegger, Karantene, Prosesser som kjører og andre programfunksjoner.

Hjelp – gir tilgang til hjelpefiler, kunnskapsbase på Internett, nettskjema for brukerstøtte og annen programinformasjon.