Planlegger

Du finner Planlegger under Verktøy på hovedmenyen for ESET Cyber Security Pro. Planlegger inneholder en liste over alle planlagte oppgaver og konfigurasjonsegenskaper som forhåndsdefinert dato, klokkeslett og skanneprofil som benyttes.

PAGE_SCHEDULER

Planlegger administrerer og starter planlagte oppgaver med forhåndsdefinerte konfigurasjoner og egenskaper. Konfigurasjonen og egenskapene inneholder informasjon, som dato og klokkeslett, i tillegg til angitte profiler som skal brukes ved utførelsen av oppgaven.

Som standard vises følgende planlagte oppgaver i Planlegger:

Loggvedlikehold (etter at Vis systemoppgaver er aktivert i oppsettet av planleggeren)

Filkontroll ved oppstart etter at brukeren har logget seg på

Filkontroll ved oppstart etter en vellykket oppdatering av deteksjonsmodulen

Vanlig automatisk oppdatering

Automatisk oppdatering etter brukerpålogging

Du kan redigere konfigurasjonen av en eksisterende planlagt oppgave (både standard og brukerdefinert) ved å klikke CTRL+ på oppgaven og klikke Rediger eller ved å velge oppgaven du vil endre og klikke Rediger oppgave.