Avinstallasjon

Gjør ett av følgende for å avinstallereESET Cyber Security Pro:

sett inn installasjons-CD-en eller -DVD-en for ESET Cyber Security Pro i datamaskinen. Åpne den fra skrivebordet eller Finder, og dobbeltklikk på Avinstaller-ikonet

åpne installasjonsfilen for ESET Cyber Security Pro (.dmg) og dobbeltklikk Avinstaller

start Finder, åpne Programmer-mappen på harddisken, trykk på ctrl-tasten mens du klikker ESET Cyber Security Pro-ikonet, og velg Vis pakkeinnhold. Åpne Contents > Helpers-mappen og dobbeltklikk Uninstaller-ikonet.