Registrering

Efter ESET Cyber Security-installationen visas registreringsguiden – en uppsättning skärmar som vägleder dig genom rekommenderade och obligatoriska steg för ett fullt fungerande ESET Cyber Security.

1.Aktivera rekommenderade skyddsinställningar, välj önskade alternativ och klicka på Fortsätt. För mer information om ESET LiveGrid® eller potentiellt oönskade program, besök vår ordlista.

2.Obligatoriskt steg: Aktivera ESET-systemtillägg. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta med installationen.

3.Obligatoriskt steg: Tillåt proxyinställning. Klicka på Tillåt i varningsfönstret.

4.Obligatoriskt steg: Ge ESET Cyber Security full skivtillgång. Följ anvisningarna på skärmen och tillåt fullständig diskåtkomst.

5.Därefter uppmanar guiden dig att aktivera ESET Cyber Security. Du hittar flera aktiveringsalternativ i kapitlet Aktivering.

6.Tillåt meddelanden. Vi rekommenderar att du tillåter meddelanden för att hålla dig informerad om eventuella detekterade hot mot systemet.

important

Hoppa över ESET Cyber Security-registreringsguiden.

Genom att klicka på Konfigurera senare kan du hoppa över den obligatoriska konfigurationen, men tänk på att ditt skydd då bara fungerar delvis.

note

Starta om registreringsguiden

Öppna Finder > Program > kontrollklicka (eller högerklicka) på ESET Cyber Security-ikonen > välj Visa paketets innehåll i genvägsmenyn > öppna Contents > öppna Helpers > Registrering. Du kan även göra de obligatoriska säkerhetsinställningarna manuellt genom att följa kapitlen Tillåt systemtillägg och Tillåt fullständig diskåtkomst.

Utför en genomsökning av datorn efter skadlig kod när ESET Cyber Security installerats. I programmets huvudfönster klickar du på Genomsökning av datorn > Genomsök nu. Se avsnittet Genomsökning av datorn på begäran för mer information om genomsökningar av datorn på begäran.