Installation

Innan du startar installationen ska du stänga alla öppna datorprogram. ESET Cyber Security innehåller komponenter som kan komma i konflikt med andra antivirusprogram som är installerade på datorn. Därför rekommenderar vi starkt att du tar bort alla andra antivirusprogram för att undvika potentiella problem.

Starta installationsguiden genom att öppna filen du hämtade från ESET:s webbplats och dubbelklicka på ikonen Installera ESET Cyber Security. Installationsguiden vägleder dig genom installationen.

INSTALL_PACKAGE

note

ESET Cyber Security-installationsfilen kan även laddas ner från ESET HOME. För mer information, se artikeln i ESET:s kunskapsbas.