Tillåta systemtillägg

Om du installerar ESET Cyber Security för första gången måste du tillåta att systemtillägg skyddas av ESET Cyber Security. Det här kan göras som en del av registreringen eller genom att tillåta systemtillägg manuellt med hjälp av stegen nedan:

arrow_down_homeFölj stegen här om du har macOS Ventura (13.x) och senare

arrow_down_homeFölj stegen här om du har macOS Monterey (12.x) och tidigare

note

Starta om registreringsguiden

Öppna Finder > Program > kontrollklicka (eller högerklicka) på ESET Cyber Security-ikonen > välj Visa paketets innehåll i genvägsmenyn > öppna Contents > öppna Helpers > Registrering. Registreringsguiden vägleder dig genom de nödvändiga stegen för att få fullt skydd med ESET Cyber Security.