Produktaktivering

Fönstret Produktaktivering visas som ett av registreringsstegen. Om produktaktiveringen inte gjordes under registreringen kan detta tillgås när som helst i ESET Cyber Security-programmet. För att starta programmet, klicka på ESET Cyber Security-ikonen ECS_icon i macOS-menyfältet (högst upp på skärmen) och välj sedan Visa ESET Cyber Security. Aviseringen om produktaktivering visas i avsnittet Översikt. Aviseringen innehåller en länk till aktiveringsdialogrutan. När aktiveringsdialogrutan öppnas anger du följande:

Aktivera med en aktiveringsnyckel – ange din aktiveringsnyckel som identifierar abonnemangsägaren och aktiverar abbonemanget. Aktiveringsnyckeln är en unik sträng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX.

Kostnadsfri provperiod – välj det här alternativet om du vill utvärdera ESET Cyber Security innan du köper. Skriv in dina uppgifter och klicka på Registrera för att aktivera ESET Cyber Security under en begränsad tid. Det går endast att aktivera en provlicens per kund.

Köp en prenumeration – klicka på det här alternativet om du vill köpa ett abonnemang. Det här omdirigerar dig till webbplatsen för din lokala ESET-distributör.

Använd ditt konto för ESET HOME – logga in på ditt konto för ESET HOME och välj ett abonnemang för att aktivera ESET-produkten på din enhet.

Aktivera senareklicka på det här alternativet om du inte vill aktivera just nu.

note

Mer information om var du hittar en aktiveringsnyckel finns i följande artikel i ESET:s kunskapsbas.