Var hittar jag mitt abonnemang

Om du har köpt ett abonnemang online har du fått ett e-postmeddelande från ESET med din aktiveringsnyckel (XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX), offentligt ID (xxx-xxx-xxx), produktnamn (eller produktlista) och antal. Om du har köpt en förpackad återförsäljarversion av produkten finns aktiveringsnyckeln i eller på baksidan av produktförpackningen.

note

Om aktiveringsnyckeln inte fungerar ska du läsa följande artikel i ESET:s kunskapsbas.