Käyttöönotto

Tuotteen ESET Cyber Security asennuksen jälkeen avautuu ohjattu käyttöönottotoiminto - joukko näyttöjä, jotka opastavat sinut ottamaan tuotteen ESET Cyber Security täysin käyttöön suositeltujen ja pakollisten vaiheiden läpi.

1.Ota Suositellut suojausasetukset käyttöön, valitse haluamasi asetukset ja napsauta Jatka. Lisätietoja ESET LiveGrid®istä tai mahdollisesti ei-toivotuista sovelluksista on sanastossa.

2.Pakollinen vaihe: Ota käyttöön ESET-järjestelmälaajennukset. Jatka määritystä noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3.Pakollinen vaihe: Salli välityspalvelimen määritys. Valitse avautuvasta ikkunasta Salli.

4.Pakollinen vaihe: Salli tuotteelle ESET Cyber Security koko levyn käyttö. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita ja salli koko levyn käyttö.

5.Seuraavaksi ohjattu toiminto kehottaa sinua aktivoimaan ESET Cyber Security:n. Lisätietoja useista aktivointitavoista on kohdassa Aktivointi.

6.Salli ilmoitukset käyttöön Suosittelemme sallimaan ilmoitukset, jotta voit pysyä ajan tasalla järjestelmääsi koskevista tunnistetuista uhista.

important

ESET Cyber Security:n ohjatun käyttöönoton ohittaminen.

Napsauttamalla Määritä myöhemmin voit ohittaa pakollisen määrityksen, mutta huomaa, että suojauksesi toimii vain osittain.

note

Ohjatun käyttöönottotoiminnon käynnistäminen uudelleen.

Avaa Finder > Sovellukset > napsauta ctrl-näppäintä (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella) ja ESET Cyber Security > valitse Näytä pakkauksen sisältö pikavalikosta > avaa Contents > avaa Helpers > Käyttöönotto. Voit myös määrittää pakolliset suojausasetukset manuaalisesti noudattamalla kohdissa Järjestelmälaajennusten salliminen ja Koko levyn käytön salliminen annettuja ohjeita.

Tuotteen ESET Cyber Security asentamisen jälkeen on tarkistettava, onko tietokoneessa haitallista koodia. Valitse ohjelman pääikkunasta Tarkistus > Tarkista nyt. Lisätietoja tietokoneen tarvepohjaisista tarkistuksista on kohdassa Tietokoneen tarvepohjainen tarkistus.