Asennus

Sulje ennen asennuksen käynnistämistä kaikki avoimet tietokoneohjelmat. ESET Cyber Security sisältää komponentteja, jotka voivat olla ristiriidassa muiden tietokoneeseen asennettujen virustentorjuntaohjelmien kanssa. Siksi suosittelemme kaikkien muiden virustentorjuntaohjelmien poistamista välttääksesi mahdolliset ongelmat.

Käynnistä ohjattu asennustoiminto avaamalla ESET:n verkkosivustolta lataamasi tiedosto ja kaksoisnapsauttamalla Asenna ESET Cyber Security -kuvaketta. Ohjattu asennustoiminto opastaa sinut asennuksen läpi.

INSTALL_PACKAGE

note

Tuotteen ESET Cyber Security asennustiedosto voidaan ladata myös ESET HOME:sta. Lisätietoja on tässä ESET-tietopankin artikkelissa.