Tuoteaktivointi

Tuoteaktivointi-ikkuna avautuu yhdessä käyttöönoton vaiheessa. Jos tuotetta ei aktivoitu käyttöönoton aikana, sen voi tehdä milloin tahansa ESET Cyber Security -sovelluksessa. Käynnistä sovellus napsauttamalla ESET Cyber Security -kuvaketta ECS_icon macOS-valikkorivillä (näytön yläreunassa) ja valitsemalla sitten Näytä ESET Cyber Security. Tuoteaktivointi -ilmoitus näytetään Yleiskatsaus-kohdassa. Ilmoitus sisältää linkin aktivointi-ikkunaan. Määritä avautuvassa aktivointi-ikkunassa seuraavat tiedot:

Aktivoi aktivointiavaimella – Kirjoita aktivointiavain, joka tunnistaa tilauksen omistajan ja aktivoi tilauksen. Aktivointiavain on ainutlaatuinen merkkijono, jonka muoto on XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tai XXXX-XXXXXXXX.

Ilmainen kokeiluversio – Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tuotetta ESET Cyber Security ennen ostamista. Kirjoita tietosi ja napsauta Rekisteröidy aktivoidaksesi ESET Cyber Security:n rajoitetuksi ajaksi. Yksi asiakas voi aktivoida kokeilukäyttöoikeuden vain kerran.

Osta tilaus – Voit ostaa tilauksen napsauttamalla tätä vaihtoehtoa. Tämä ohjaa sinut paikallisen ESET-jälleenmyyjän verkkosivustolle.

Käytä ESET HOME -tiliäsi – Kirjaudu ESET HOME -tilillesi ja valitse tilaus aktivoidaksesi ESET-tuotteen laitteellasi.

Aktivoi myöhemminvalitse tämä asetus, jos et halua aktivoida vielä.

note

Lisätietoja aktivointiavaimen löytämisestä on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa.