Järjestelmälaajennusten salliminen

Jos asennat ESET Cyber Security:n ensimmäistä kertaa, täysi suojaus edellyttää järjestelmälaajennusten sallimista.

important

Varmista, että ESET Cyber Security on aktivoitu, ennen kuin noudatat järjestelmälaajennusten sallimisen ohjeita.

arrow_down_homemacOS Sequoia (15)

arrow_down_homemacOS Ventura (13) tai macOS Sonoma (14)

arrow_down_homemacOS Monterey (12) ja vanhemmat

note

Ohjatun käyttöönottotoiminnon käynnistäminen uudelleen

Avaa Finder > Sovellukset > napsauta ctrl-näppäintä (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella) ja ESET Cyber Security > valitse Näytä pakkauksen sisältö pikavalikosta > avaa Contents > avaa Helpers > Käyttöönotto. Ohjattu käyttöönottotoiminto opastaa sinut ESET Cyber Security -suojauksen aktivoimiseen tarvittavien vaiheiden läpi.