Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus

Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan (koska se käyttäytyy epänormaalisti), tarkista, onko tietokoneeseen tunkeuduttu, valitsemalla Tarkistus sovelluksen pääikkunasta ja napsauttamalla sittenTarkista nyt. Varmista paras mahdollinen suojaus tarkistamalla tietokone säännöllisesti osana rutiininomaisia suojaustoimenpiteitä, ei vain silloin, kun epäilet tartuntaa. Säännöllisien tarkistuksien avulla voidaan havaita tartuntoja, joita ei ole havaittu reaaliaikaisissa tarkistuksissa tiedostoja tallennettaessa. Näin voi käydä, jos reaaliaikainen tarkistustoiminto on ollut pois käytöstä tartunnan aikaan tai jos tunnistusmoduulit eivät ole ajan tasalla.

ESET suosittelee suorittamaan tarvepohjaisen tietokoneen tarkistuksen vähintään kerran kuukaudessa.

SCANNER_MAIN

Voit ajoittaa tarkituksen sovellusasetuksissa kohdassa Työkalut > Ajastin.