Tilpasset scanning

I hovedprogramvinduet skal du navigere til afsnittet Scanning og klikke på pilikonetarrow_iconfor at få vist indstillingerne Tilpasset scanning og Indsend prøve.

custom_scanTilpasset scanning

Denne indstilling er den anbefalede indstilling, hvis du vil angive scanningsparametre som f.eks. scanningsmål og scanningsmåder. Fordelen ved at køre en brugerdefineret scanning er, at det er muligt at konfigurere detaljerede parametre.

Klik på Scan i afsnittet Tilpasset scanning for at åbne vinduet til tilpasset scanning. Træk og slip de filer, du vil scanne, til det udpegede område i vinduet. Du kan også angive et scanningsmål ved at klikke på knappen Gennemse og navigere til den eller de mapper, du vil medtage.

Du får flere muligheder ved at klikke på menuikonet med de tre prikker: more_icon : Vælg Scanningsprofil og Opsætning af udeladelser.

Vælg scanningsprofil

Her kan du vælge den foretrukne Scanningsprofil og konfigurere Rensningsniveau.

Scanningsprofiler

Med Smart scanning er det hurtigt at starte en computerscanning og rense inficerede filer, uden at du skal foretage dig noget. Den væsentligste fordel er nem betjening uden nogen detaljeret scanningskonfiguration. Smart-scanning undersøger alle filer i alle mapper og renser eller sletter automatisk registrerede infiltrationer. Smart scanning-profiler bruger Smart optimering-teknologi, som udelukker filer, der viste sig at være rene i en tidligere scanning, og som ikke er blevet ændret siden scanningen.

Den udvidede scanning-profil bruger ikke Smart optimering-teknologi, så ingen filer udelades ved scanning.

Rensningsniveau

Her kan du vælge, hvordan scanneren håndterer de inficerede filer. Du kan få mere at vide om rensningsniveauer under Rensning.

custom_scan

Udeladelser i opsætning

Tilføj filer eller mapper, der ikke kan scannes. Træk de filer, du vil ekskludere, til det udpegede område i det viste vindue.

note

Det anbefales, at computerscanninger med Tilpasset scanning kun udføres af viderekomne brugere, der har tidligere erfaring med antivirusprogrammer.

sample_iconIndsend prøve

Denne indstilling giver dig mulighed for at sende en fil til ESET Research Lab til analyse. Du kan finde flere oplysninger om indsendelse af en prøvefil under Indsend prøve.