ESET Cyber Security

ESET Cyber Security repræsenterer en ny fremgangsmåde til ægte integreret computersikkerhed. Den nyeste version af ESET LiveGrid®-scanningsprogrammet bruger hastighed og præcision til at holde din computer sikker.Resultatet er et intelligent system, der konstant er i alarmberedskab og forsvarer din computer mod angreb og ondsindet software.

ESET Cyber Security er en komplet sikkerhedsløsning, der er produceret på basis af en langsigtet indsats til kombinering af maksimal beskyttelse og minimal størrelse. Baseret på kunstig intelligens kan de avancerede teknologier, som omfatter ESET Cyber Security, proaktivt eliminere infiltration fra virusser, orme, trojanske heste, spyware, adware, rootkits og andre internetbårne angreb uden at sænke systemets ydeevne.