Opsætning af ThreatSense-programparametre

ThreatSense er en patentbeskytttet ESET-teknologi, der består af flere avancerede metoder til trusselsregistrering. Denne teknologi er proaktiv, hvilket vil sige, at den også yder beskyttelse helt fra begyndelsen, hvor en ny trussel spredes. ThreatSense bruger en kombination af forskellige metoder (kodeanalyse, kodeemulering, generiske signaturer osv.), som i fællesskab øger systemets sikkerhed markant. Scanningsprogrammet er i stand til at kontrollere forskellige datastrømme samtidig, maksimere effektiviteten og registreringsgraden. ThreatSense-teknologien forhindrer også rodsæt.

Indstillingerne for opsætning af ThreatSense-teknologien giver brugeren mulighed for at angive forskellige scanningsparametre:

Filtyper og filtypenavne, som skal scannes

Kombinationen af forskellige registreringsmetoder

Rensningsniveauer osv.

Du kan ændre ThreatSense-konfigurationer i Programindstillinger (åbn ved hjælp af cmd+,, eller klik på ESET Cyber Security på macOS-menulinjen, og vælg Præferencer [indstillinger]). Forskellige sikkerhedsscenarier kan kræve forskellige konfigurationer. Med dette i tankerne kan ThreatSense konfigureres individuelt til følgende beskyttelsesmoduler:

Realtidsbeskyttelse af filsystem

Malwarescanninger

Internetbeskyttelse

Beskyttelse af e-mailklienter

ThreatSense-parametrene er specifikt optimeret til hvert modul, og en ændring af dem kan påvirke systemets drift betydeligt. Ændring af indstillinger, så de altid scanner runtime packers eller deaktivering af avanceret heuristik i realtidsbeskyttelsesmodulet til filsystemet kunne f.eks. medføre et langsommere system. Vi anbefaler, at du lader standardparametrene i ThreatSense være uændrede for alle moduler undtagen modulet Computerscanning.