Scanningsindstillinger

Scanningsindstillinger kan konfigureres i Programindstillinger for disse beskyttelsesmoduler: Beskyttelse af filsystem i realtid, malwarescanninger, internetbeskyttelse og beskyttelse af e-mailklienter. For hvert af beskyttelsesmodulerne kan du vælge de metoder, der skal bruges under en systemscanning. De tilgængelige indstillinger er følgende:

Heuristik – Heuristik bruger en algoritme, der analyserer (skadelig) aktivitet i programmer. Den primære fordel ved heuristisk registrering er muligheden for at registrere ny skadelig software, hvilket ikke var en mulighed tidligere.

Avanceret heuristik – Avanceret heuristik består af en entydig heuristikalgoritme, der er udviklet af ESET, og som er optimeret til at registrere computerorme og trojanske heste og skrevet på et avanceret programmeringssprog. Programmets registreringsmulighed er meget højere som følge af avanceret heuristik.

Smart optimering – når den er aktiveret, giver Smart optimering det mest effektive scanningsniveau, samtidig med at de højeste scanningshastigheder opretholdes. De forskellige beskyttelsesmoduler scanner intelligent og anvender forskellige scanningsmetoder på specifikke filtyper.