On-demand-computerscanning

Hvis du har mistanke om, at din computer er inficeret (fordi den opfører sig unormalt), skal du vælge Scanning fra programmets hovedvindue og klikke på Scan nu for at undersøge computeren for infiltrationer. For maksimal beskyttelse skal du regelmæssigt køre computerscanninger som en del af rutinemæssige sikkerhedsforanstaltninger, ikke kun når du har mistanke om en infektion. Regelmæssige scanning kan registrere infiltrationer, som ikke registreres af scanningen i realtid, når de gemmes til disken. Dette kan ske, hvis realtidsscanneren var deaktiveret på infektionstidspunktet, eller hvis registreringsmodulerne ikke er opdateret.

ESET anbefaler, at du kører en on-demand-computerscanning mindst en gang om måneden.

SCANNER_MAIN

Du kan konfigurere scanning som en planlagt opgave fra programindstillinger i afsnittet Værktøj > Planlægningsværktøj.