Hvad gør jeg, hvis realtidsbeskyttelsen ikke fungerer?

Her kan du finde problemer og situationer, der kan opstå, når du bruger beskyttelse i realtid, og hvordan du løser dem.

Realtidsbeskyttelsen er deaktiveret

Hvis en bruger utilsigtet deaktiverer beskyttelse i realtid, skal du aktivere beskyttelsen igen. Hvis du vil genaktivere beskyttelse i realtid fra hovedmenuen skal du klikke på skifteknappen Beskyttelse af filsystem i realtid for at aktivere den. Alternativt kan du navigere til vinduet med programindstillinger og klikke på skifteknappen Beskyttelse i realtid for at aktivere beskyttelse af filsystem i realtid.

Realtidsbeskyttelsen registrerer og renser ikke infiltrationer

Kontroller, at der ikke er installeret andre antivirusprogrammer på din computer. Hvis der er aktiveret to realtidsbeskyttelsesskjold på samme tid, kan de konflikte med hinanden. Vi anbefaler, at du fjerner eventuelle andre antivirusprogrammer, som måtte være på systemet.

Realtidsbeskyttelse starter ikke

Hvis beskyttelse i realtid ikke starter under systemstart, kan der være konflikter med andre programmer. Hvis beskyttelsen i realtid ikke starter, skal du kontakte ESET teknisk support.