Kontroller beskyttelse i realtid

Hvis du vil kontrollere, at realtidsbeskyttelse fungerer og registrerer virus, kan du hente testfilen eicar.com og se, om ESET Cyber Security identificerer den som en trussel. Denne testfil er en særlig, uskadelig fil, der registereres af alle antivirusprogrammer. Det Europæiske Institut for Computer Antivirus Research (EICAR-instituttet) oprettede filen for at teste antivirusprogrammers funktionalitet.