Hvornår skal konfigurationen af beskyttelse i realtid ændres?

Beskyttelse i realtid er afgørende for at opretholde et sikkert system med ESET Cyber Security. Vær forsigtig, når du ændrer parametrene for realtidsbeskyttelse. Vi anbefaler, at du kun ændrer disse parametre i specifikke tilfælde, for eksempel en situation, hvor der er en konflikt med et bestemt program.

Efter installationen af ESET Cyber Security optimeres alle indstillinger til at yde det maksimale niveau af systemsikkerhed til brugerne.