Afsend prøve til analyse

I programmets hovedvindue skal du vælge Scan i menuen til venstre og klikke på pileikonet arrow_icon for at få vist indstillingen Indsend en prøve.

Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge en fil med mistænkelig adfærd, der findes på din computer, eller et mistænkeligt websted, der findes online, og sende det til ESET Research Lab til analyse.

important

Før du sender prøver til ESET

Den prøve, du indsender, skal opfylde mindst ét af følgende kriterier:

Prøven blev ikke registreret af dit ESET-produkt.

Prøven blev fejlagtigt registreret som en trussel

Prøven er ikke en personlig fil. ESET accepterer ikke dine personlige filer (som du gerne vil have ESET til scanne for malware) som prøver, og ESET Research Lab udfører ikke on-demand-scanninger for brugere.

Klik på Send for at angive den fil, du vil sende til analyse. Angiv følgende i formularen Send prøve til analyse:

Årsag til indsendelse - vælg fra genvejsmenuen.

Prøve – angiv stien til den fil, du vil indsende, eller træk-og-slip filen i det markerede område.

KontaktAngiv dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis vi har brug for flere oplysninger om filen. Du kan vælge ikke at inkludere din e-mail ved at aktivere til/fra-knappen Send anonymt

Hvis du klikker på Næste, kommer du til det sidste trin, hvor du angiver yderligere oplysninger om prøvefilen, f.eks. observerede tegn eller symptomer på malwareinfektion og filoprindelse. Tilføjelse af yderligere oplysninger vil hjælpe vores laboratorier med at identificere og behandle prøver.

note

Du får muligvis ikke svar fra ESET

Du vil ikke få svar fra ESET, medmindre der kræves yderligere oplysninger fra dig. Hver dag modtager vores servere tusindvis af filer, hvilket gør det umuligt at besvare alle indsendelser.

Hvis prøven viser sig at være et skadeligt program eller websted, føjes registreringen af den til en kommende ESET-opdatering.