Afsendelse af en fil fra karantæne

Hvis du har en mistænkelig fil i karantæne, som ikke blev registreret af programmet, eller hvis en fil ved en fejl blev bedømt som inficeret (f.eks. af heuristikanalyse af koden) og efterfølgende sat i karantæne, skal du sende filen til ESETs trusselslaboratorium. For at sende en fil fra karantæne skal du ctrl-klikke (eller højreklikke) på den og vælge Indsend prøve i genvejsmenuen. Du kan finde flere oplysninger om indsendelse af en prøvefil under Indsend prøve.