Beperkingen en beleid voor gegevensretentie

In bepaalde omstandigheden zijn er ESET Cloud Office Security-scanbeperkingen. Een bestand wordt niet gescand en wordt in Scanlogboeken weergegeven als Niet gescand in de volgende gevallen:

De bestandsgrootte is meer dan 200 MB

De scan duurt langer dan 2 minuten en er treedt een time-out op.

Het archiefbestand heeft een nestingsniveau van 10 of meer (doorgaans een bestand dat een archiefbom of zipbom wordt genoemd)

Het archiefbestand is beveiligd met een wachtwoord

Het bestand is beschadigd

Google Drive-bestandstypen (gescand en niet gescand):

Bestanden die worden gescand door ESET Cloud Office Security, zijn Blob-bestanden. Blob-bestanden zijn (volgens de specificatie van bestandstypen door Google) de bestanden met tekst of binaire inhoud die zijn opgeslagen op Google Drive.

ESET Cloud Office Security scant geen bestanden zoals Snelkoppelingen en Google Workspace-documenten (bestanden die zijn gemaakt met de Google Workspace-toepassing: Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties, enz.). Er is geen scanlogboek voor bestanden die niet worden gescand.

Quarantainelimieten (wanneer vrijgegeven uit quarantaine):

15 MB voor één e-mailbijlage

150 MB voor het gehele e-mailbericht, met inbegrip van bijlagen

Beleid voor gegevensretentie:

Entiteit

Retentieperiode

Opmerking

In quarantaine geplaatste objecten

30 dagen

Objecten ouder dan 30 dagen worden definitief verwijderd.

Detecties

90 dagen

Records ouder dan 90 dagen worden definitief verwijderd.

Scanlogboekrecords

90 dagen

Records ouder dan 90 dagen worden definitief verwijderd.

Scanlogboekrecords met schoon scanresultaat

3 dagen

Als u een beleid hebt dat gebruikmaakt van Alle objecten in logbestand registreren, worden schone scanresultaten ouder dan 3 dagen permanent verwijderd.

ESET Cloud Office Security-database-back-up

90 dagen

Back-ups ouder dan 90 dagen worden definitief verwijderd.

Controlelogboeken

90 dagen

Records ouder dan 90 dagen worden definitief verwijderd.

Application Insights-logboeken

90 dagen

Records ouder dan 90 dagen worden definitief verwijderd.

Tenant verwijderd uit ESET Cloud Office Security-console

Wanneer u een tenant uit de ESET Cloud Office Security-console verwijdert, is de retentieperiode voor tenantgegevens 30 dagen (quarantaine, scanlogboeken en statistieken worden na 30 dagen verwijderd). Als u de tenant binnen 30 dagen opnieuw toevoegt, worden alle gegevens hersteld. Andere objecten (tenants, gebruikers, groepen, sites, rapporten, beleidsregels) worden na 90 dagen permanent verwijderd.

ESET Cloud Office Security gedeactiveerd in ESET Business Account of ESET MSP Administrator

Bij deactivering van ESET Cloud Office Security in ESET Business Account of ESET MSP Administrator worden ook de tenants verwijderd uit ESET Cloud Office Security. Het verwijderen van ESET Cloud Office Security is permanent en verwijderde gegevens kunnen niet worden hersteld.

Anti-spamscan:

E-mailberichten die zijn opgeslagen in postvakken, worden door ESET Cloud Office Security gescand op spam. Daarom kan ESET Cloud Office Security niet voorkomen dat een gebruiker een spam-bericht verzendt naar een extern e-mailadres. In een onwaarschijnlijk scenario, wanneer Office 365-gebruikersreferenties zijn gestolen, kunnen de referenties door een spammer worden gebruikt om spam-berichten in bulk te verzenden (uitgaand e-mailverkeer).