Beheren ESET Business Account

Algemene activiteiten voor licenties:

Sites en licentiepool

De licenties en licentiepools worden vanuit ESET Business Account geladen. Licentiepools zijn alleen beschikbaar als u bestaande sites in ESET Business Account hebt.

Een nieuwe gebruiker maken in ESET Business Account

U kunt een gebruiker maken die u helpt een deel van uw licenties te beheren.

1.Open ESET Business Account en meld u aan.

2.Selecteer Gebruikersbeheer, klik op Nieuwe gebruiker en typ de vereiste gegevens.

3.Selecteer ESET Cloud Office Security Toegangsrechten voor een gebruiker:

Lezen — Gebruiker heeft toegang tot ESET Cloud Office Security, ziet gebruikers, logboeken en detecties, maar kan geen beleid beheren, gebruikers beveiligen of berichten uit quarantaine vrijgeven.

Schrijven — Gebruiker heeft volledige toegang tot ESET Cloud Office Security, ziet en beheert gebruikers, quarantaine en kan beleid maken.

Geen toegang — Gebruiker heeft geen toegang tot ESET Cloud Office Security

4.Stel een taal in bij Voorkeuren voor de ESET Cloud Office Security-console.

5.Klik op Maken om de gebruiker te definiëren.

Een nieuwe site maken in ESET Business Account

Dankzij sites kunt u uw licenties opsplitsen of samenvoegen tot licentiepools. Sites zijn individuele groepen die hun eigen locatie en beheerders kunnen hebben.

1.Open ESET Business Account en meld u aan.

2.Selecteer Details, klik op Site maken en typ de vereiste persoonlijke gegevens.

3.Klik op Gebruiker toevoegen, selecteer gebruiker en klik op Bevestigen.

4.Klik in de licentiepool op Eenheden toevoegen en selecteer de ESET Cloud Office Security-licentie. U kunt Subeenheden wijzigen en op Bevestigenklikken.

5.Klik op Maken om de site te definiëren.