ESET Cloud Office Security-licentie toevoegen aan ESET Business Account

Na een succesvolle aanmelding bij ESET Business Account ziet u een welkomstscherm voor ESET Business Account als u dit de eerste keer gebruikt.

1.Klik op Licentie toevoegen om het licentievenster te openen. Als u een reguliere ESET Business Account-gebruiker bent, gaat u naar het tabblad Licentie en klikt u op Licentie toevoegen.

eba_wizard

2.Voer uw Licentiecode in en klik op Licentie toevoegen.

add_license

3.U ontvangt een e-mail met een verificatiekoppeling. Klik op de koppeling en voer uw aanmeldingsgegevens voor de ESET Business Account-portal in wanneer daarom wordt gevraagd. Zie ESET Business Account-gids voor meer informatie over licentiebeheer, gebruikers en sites.