Een nieuw ESET Business Account-account maken

1.Open de aanmeldingspagina voor ESET Business Account en klik op Registreer u gratis. Vul het formulier zorgvuldig in om u te registreren. Het ingevoerde e-mailadres wordt als uw aanmeldingsnaam gebruikt.

2.Het wachtwoord moet uit ten minste 10 tekens bestaan. Vul uw Naam en Bedrijfsgegevens in en klik op Doorgaan. Lees de ESET-gebruiksvoorwaarden en bevestig dat u hiermee akkoord gaat. Vul het reCAPTCHA-formulier in en klik op Registreren.

3.U ontvangt een bevestigingsmail nadat u zich hebt geregistreerd (dit kan tot 15 minuten duren). Klik op de koppeling in de bevestigingsmail om het nieuwe venster Account activeren te openen.

4.Voer uw wachtwoord in en klik op Activeren om uw ESET Business Account-account te activeren. U ontvangt nog een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw ESET Business Account-account is gemaakt. U bent nu klaar om in te loggen bij ESET Business Account.

Wanneer u ESET Business Account hebt geactiveerd, kunt u uw ESET Cloud Office Security-licentie toevoegen.