Activeren ESET Cloud Office Security

1.Log in bij ESET Business Account of zoek de tegel in ESET MSP Administrator in het ESET Cloud Office Security-dashboard.

2.Klik op Activeren in de rechterbenedenhoek van de ESET Cloud Office Security-tegel.

eso365_activate

3.De activeringswizard verwijst naar de ESET Cloud Office Security-gebruiksvoorwaarden en geeft de optimale locatie van het datacenter weer op basis van uw huidige locatie. Selecteer Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op Activeren. We raden af de locatie van het datacenter te wijzigen. Als u echter een andere locatie wilt gebruiken, kunt u uw keuze maken.

note

Datacenters zijn volledig van elkaar gescheiden. Zodra u de locatie van het datacenter hebt geselecteerd, kan deze niet meer worden gewijzigd en u kunt niet naar een andere locatie migreren. Als u het datacenter wilt wijzigen, moet u het activeringsproces opnieuw vanaf het begin af aan starten.

eso365_termofuse

4.Klik op Openen in de ESET Cloud Office Security-tegel. ESET Cloud Office Security Dashboard wordt geopend in een nieuw browsertabblad.

eso365_open

Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt bij ESET Cloud Office Security, wordt de wizard Opstarten weergegeven. Met deze wizard doorloopt u het eerste implementatieproces.

1.Voeg uw tenant toe (Microsoft 365 of Google Workspace).

add_tenant

2.Gebruikers beveiligen. Als u overslaat, kunt u gebruikers of bedrijven later beveiligen met Licentiebeheer voor ESET Cloud Office Security.

tenant_wizard4