Deactiveren ESET Cloud Office Security

1.Log in bij ESET Business Account of zoek de tegel in ESET MSP Administrator in het ESET Cloud Office Security-dashboard.

2.Klik op het tandwielpictogram gear in de rechterbovenhoek van de ESET Cloud Office Security-tegel en selecteer ESET Cloud Office Security verwijderen.

eba_delete_eso365portal

3.Of navigeer naar het gedeelte Details en klik op Verwijderen.

eba_delete_eso365

4.Er wordt een waarschuwingsvenster weergegeven waarin u wordt gewaarschuwd dat alle gegevens op het punt staan te worden verwijderd. Voer ter bevestiging uw ESET Business Account-wachtwoord in en klik op Verwijderen.

important

Verwijdering van ESET Cloud Office Security is permanent. Verwijderde gegevens kunnen niet worden hersteld.

eba_delete_eso365_psw_conf

Het ESET Cloud Office Security-exemplaar wordt nu verwijderd en de ESET Cloud Office Security-producttegel krijgt opnieuw de status Niet geactiveerd. U ontvangt ook een bevestigingsmail van ESET Business Account.