Uw eerste tenant toevoegen

Als u uw cloudplatform wilt beveiligen, klikt u op Tenant toevoegen om uw Microsoft 365 of Google Workspace te verbinden met ESET Cloud Office Security.

add_tenant

U ziet een lijst met beschikbare sites in het venster Selecteer een site om te beveiligen. Gebruik het selectievakje om de site te selecteren die u aan een tenant wilt koppelen en klik op Volgende.

add_tenant_associate_site

Klik op de tegel Microsoft 365 of Google Workspace in het venster Selecteer de cloudservice die u wilt beveiligen en volg de stapsgewijze instructies:

add_tenant_gws