ESET PROTECT Cloud-fiók aktiválása, felfüggesztése vagy törlése

Az ESET PROTECT Cloud egy hatékony megoldás a végpontok és a szerverek védelmének kezeléséhez.


note

Vegyes ESET Business Account- és ESET MSP Administrator-fiók

Ha egy ESET MSP Administrator-fiókot és az ESET Business Account szolgáltatást is használja, csak az egyik fiókban aktiválhatja/inaktiválhatja az ESET PROTECT Cloud szolgáltatást. Jogosult licenc szükséges ehhez.

Az ESET PROTECT Cloud aktiválása


important

Az ESET PROTECT Cloud aktiválásához szükséges licenc

Jogosult licenc szükséges ahhoz, hogy aktiválni tudja az ESET PROTECT Cloud szolgáltatást közvetlenül az ESET Business Account portál irányítópultján. Az ESET Business Account portálon aktivált próbalicencek jogosultak erre.

A helyi ESET-forgalmazónál tájékozódhat részletesen a jogosult licencekről.

Ha Ön korlátlan felhasználó, és megkezdte az ingyenes próbaidőszakot, illetve jogosult licencet importált, elvégezheti az ESET PROTECT Cloud aktiválását az EBA portálon:

1.Lépjen az Irányítópultra, majd kattintson az Ingyenes próbaidőszak elemre az ESET PROTECT Cloud csempén.


note

Az ESET PROTECT Cloud teljes aktiválása később

Ha ezen a ponton megszakítja az ESET PROTECT Cloud aktiválását, később a megfelelő csempén is rákattinthat az Aktiválás gombra.

2.Az aktiválási varázsló hivatkozik az ESET PROTECT Cloud használati feltételeire, és megjeleníti az Ön aktuális tartózkodási helye szerinti optimális adatközpontot. Válassza ki az Elfogadom a használati feltételeket lehetőséget, majd kattintson a Folytatás gombra.

eba_activate_eca_accept_eulaANDselect_data-center-location

3.Várjon addig, amíg meg nem jelenik a Készen áll a ESET PROTECT Cloud értesítési ablak.

4.Ha kilép az értesítési ablakból, az Irányítópulton található ESET PROTECT Cloud csempe Megnyitás gombjára kattintva érheti el az ESET PROTECT Cloud szolgáltatást. Kattintson a Folytatás gombra.

5.A kétfaktoros hitelesítés aktiválásához kattintson az Aktiválás gombra. A Folytatás gombra kattintva kihagyhatja az aktiválást.

6.Ekkor megnyílik az ESET PROTECT Cloud webkonzol egy új böngészőlapon.

Felfüggesztett ESET PROTECT Cloud-fiók

Ha az utolsó jogosult licenc is lejár, 14 napos türelmi időszak áll rendelkezésére a licenc megújításához vagy egy ESET PROTECT Cloud-jogosult licenc megadásához, amivel elkerülhető az ESET PROTECT Cloud-példány felfüggesztése. Az ESET PROTECT Cloud-fiók felfüggesztése esetén a fiók elérhetetlenné és működésképtelenné válik, és 30 napja van a fiók visszaállítására – ezt a licenc megújításával vagy egy új ESET PROTECT Cloud-jogosult licenc importálásával teheti meg.

Ha által engedélyezett utolsó licencet eltávolítják az ESET Business Account szolgáltatásból, az ESET PROTECT Cloud-fiók azonnal felfüggesztésre kerül.

ESET PROTECT Cloud-Fiók eltávolítás

1.Mielőtt törölné az ESET PROTECT Cloud-fiókját, távolítsa el az ESET PROTECT Cloud-ügynököt a felügyelt eszközökről.

2.Az ESET PROTECT Cloud-fiók törléséhez kattintson a fogaskereket ábrázoló ikonra icon-settings-gear az ESET PROTECT Cloud csempén az Irányítópulton, majd kattintson az ESET PROTECT Cloud törlése elemre.

eba_eca_delete

3.A törlés megerősítéséhez írja be az ESET Business Account szolgáltatáshoz használt jelszavát a Jelszó megerősítése mezőbe, majd kattintson a Törlés gombra.

 


note

Kapcsolatfelvétel az ESET műszaki támogatási szolgálatával

Ha kapcsolatba szeretne lépni az ESET támogatási szolgálatával az aktivált ESET PROTECT Cloud-fiókjának ügyében, meg kell majd adnia az ESET PROTECT Cloud-példány azonosítóját, amely a Súgó > Névjegy szakaszban található az ESET Business Account portálon.