Az ESET Business Account használatbavétele

Regisztráció

Az ESET Business Account (EBA) portál használatához először regisztrálnia kell egy fiók létrehozásához.


note

ESET MSP Administrator-fiók

Ha rendelkezik ESET MSP Administrator fiókkal, akkor a fiók segítségével jelentkezzen be az ESET Business Account portálra.

1.Lépjen az eba.eset.com oldalra, majd kattintson az Ingyenes regisztráció gombra.

2.Írja be az e-mail-címét, és adjon meg egy olyan jelszót, amely megfelel az űrlapmezők alatt olvasható feltételeknek. Érvényes e-mail-címet (az e-mail-cím lesz a felhasználónév) használjon, hogy megkapja a megerősítő e-mailt. Kattintson a Folytatás gombra.

3.Írja be a kért információkat a regisztrációs űrlap következő oldalain. A Folytatás gombra kattintva a regisztrációs űrlap következő oldalára léphet, míg a Vissza gombra kattintva visszaléphet az előző oldalára.

4.A Vállalati cím megadása oldalon adja meg a vállalati adatokat, olvassa el a használati feltételeket, majd az Elfogadom az ESET Felhasználási feltételek jelölőnégyzet bejelölésével jelezze, hogy elfogadja őket. Kattintson a Regisztrálás gombra.

5.Kattintson a megerősítő e-mailben található hivatkozásra (akár 15 percet is igénybe vehet az e-mail megérkezése). Írja be a regisztrálás során megadott jelszót, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.


note

A felhasználói felület nyelve

A regisztrációs űrlap alatt kiválasztott nyelv lesz az ESET Business Account portál felületének a nyelve. A portálon a nyelv a nevére kattintva módosítható.

Az eba.eset.com portálra való sikeres bejelentkezés után kezdje el hozzáadni/importálni a licenceket.


note

Cookie-k

A portál megfelelő működéséhez engedélyezni kell a cookie-kat a böngészőben.

IP-cím letiltása

Az EBA portálon tíz sikertelen bejelentkezési kísérlet után a rendszer letiltja az IP-címét 15 percre. További sikertelen bejelentkezési kísérletek esetén megnő a zárolás időtartama.

Biztonságos jelszóhasználat

Az alapértelmezett és maximális jelszólejárati intervallum 365 nap. Ezt az EBA-profiljában módosíthatja.

Az ESET Business Account Irányítópultja

Az Irányítópult lap áttekintést ad a licenchasználatról, megjeleníti a fel nem oldott riasztások számát, és a következő feladatok végrehajtására ad lehetőséget:

Ingyenes próbaidőszak megkezdése az ESET PROTECT Cloud szolgáltatásban, illetve jogosult licenc vásárlása és bejelentkezés az ESET PROTECT Cloud szolgáltatásba egy kattintással

A próbalicenc frissítése teljes licencre

Adja meg az első licencet

További felhasználói fiókok hozzáadása

Telephely létrehozása

Amikor először bejelentkezik, az Irányítópult az alábbi képen látható módon fog megjelenni:

eba_dashboard_new_instance

Az Adja meg az első licencet gombra kattintva importálhatja a meglévő licencét, illetve megkezdheti az ingyenes próbaidőszakot. Ez a párbeszédpanel mindig megjelenik, amikor az Irányítópultra lép, kivéve akkor, ha megkezdte az ingyenes próbaidőszakot, vagy hozzáadott már egy licencet.

Eltávolított csempe nem helyezhető vissza. Az adott művelet azonban végrehajtható egy menüpont segítségével.


note

Üres Irányítópult

Előfordulhat, hogy az Irányítópult nem jelenít meg adatokat, ha a felhasználói fióknak csak arra van engedélye, hogy egy adott helyszínnel működjön együtt.

A statisztikai adatokat grafikonok jelzik az Irányítópulton, miután licenceket importált.