Installera Password Manager-tillägget i Microsoft Edge

1.Ladda ned för Password Manager Microsoft Edge och fortsätt med steg 4 eller följ stegen nedan för att installera tillägget Password Manager.

2.Öppna Microsoft Edge.

3.I det övre hörnet av webbläsaren klickar du på menyn med tre prickar > Tillägg > Öppna Microsoft Edge-tilläggswebbplatsen eller besöker edge://extensions.

4.Skriv ESET Password Manager i sökfältet och välj Hämta.

5.Välj Lägg till tillägg.

När tillägget har installerats utan problem hänvisar du till avsnittet Komma igång med Password Manager.